Liiketoiminnan suunnittelu

Onko Sinulla idea, mutta tarvitset apua sen muuttamisesta liikeideaksi. Vai onko aika hakea uutta liiketoimintaa. Minulta saat apua oman liiketoiminnan kehittämiseen kaikissa yrityksesi eri vaiheissa. Yksittäisistä sparraushetkistä aina liiketoimintasuunnitelman tekoon asti.

Asiakkuudet

Kuka on asiakkaani? Tarvitaanko segementointia? , Voidaanko löytää kohderyhmä, jolle ollaan kaikkein paras? Miten löydän oman kohderyhmäni tarpeet? Entä mikä on asiakkaani ostoprosessi? Kuinka helpotan asiakkaani ostopäätöksen tekemistä?

Valmennus ja koulutus

Tarvitsetko itse tai henkilökuntasi koulutusta koskien löydettävyyttä, yrittäjyyttä, sosiaalisen median hyödyntämistä tai vaikkapa miten teen hyvän mainostoimisto briefin? Kaikista palveluistani voimme rakentaa myös sopivan valmennuksen.

Viestintä ja markkinointi

Määritellään strategia yhdessä mitä, kenelle, miksi, miten?  Mietitään mitkä kohtaamispisteet ja mediat ovat kohderyhmällesi relevantit. Tai etsitään yhdessä oikeat kumppanit mainonnan suunnitteluun.


Tuotteistus

Miten teen tuotteestani/palvelustani houkuttelevan?. Miten löydän oman tuotteeni/palveluni ainutlaatuisuuden.? Miten hinnoittelen? Miten pidän omasta katteestani huolta?